Cucarachas

Hjälp!

Damen som vi hyr lägenheten av kom precis och knackade på min dörr och visade mig alla de tre påsar med sopor som tydligen hade stått inne i det andra rummet som en tysk tjej hyr för tillfället. Lite konstig sak att säga, men okej, det är inte första gången hon kommer med klagomål till mig om tyskan (kanske försöker köra skrämseltaktik på mig för att jag inte ska bli likadan)... Att säga att vår lägenhetsdam hatar denna tyska är i alla fall en ren och skär underdrift. Och jag kan inte annat än att säga att jag förtstår henne. För att ta ett exempel: varje dag tänder hon på en 3-4 rökelser som luktar så illa att - för att citera clara den rara - sugs upp i näsborrarna och sedan nästan förvrider hela hjärnan.

Jag kan inte säga att jag lyssnade alltför noga på lägenhetsdamens predikan om att inte ha sopor på rummet förrän hon sa: soporna lockar till sig kackerlackor!

Då stelnade jag till, jag HATAR verkligen kackerlackor! Och tanken på att såna skulle kunna finnas här i vår fina lägenhet har aldrig ens slagit mig. Visst hade vi kackerlackor i lägenheten jag hade i Valencia, men lägenheten vi bor i nu (på Carrer de Valencia :P)  är ju som natt och dag mot den i Valencia!

Jag ska aldrig mer slänga något som inte är papper i papperskorgen här på rummet! Uuuusch, jag ryser fortfarande!

Kommentarer
Postat av: Olle

Du är söt! Såg ett program om kackerlackor och annan ohyra där de sa at det inte var ovanligt att kackerlackorna kröp upp i sängen för att festa på hudavlagringar och annat gott som finns i sängen. Eller har jag hittat på det, hmm.. Nu blir jag osäker..



Puss Puss

2009-01-20 @ 21:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0