Ett litet tips

Visade sig att solen hade passat på att gå i moln och att det inte alls var något fint väder ute längre. Mötte gammelfarfar i vardagsrummet och han sa att det var riiiktigt kallt idag. Han visade mig på termometerna att det bara var 10 grader och sedan gjorde han en huttrande gest och hasade sig iväg mot köket.

Men kanske lika bra det, det är lättare att plugga när man har datorn. Nämligen så att Roomien lyckades hitta Norstedts Spanska Ordbok på internet och att den dessutom är gratis för hela 2009! Kan det bli bättre eller? Så nu när man behöver slå upp ett ord är det bara att skriva in det på datorn. Går betydligt mycket fortare än att slå i den där feta och otympliga ordboken. Har även laddat ner engelska, tyska och franska (sådär utifall att liksom, eller kanske mest för att gratis är gott). Så här, vänner, har ni ett litet tips: www.norstedtsord.se

Just det, plugga var det ja...


Kommentarer
Postat av: Sara

oh bra tips! det ska jag genast utnyttja :)

2009-02-09 @ 10:01:56
Postat av: Olle

Skönt även för en "icke-språkig". Engelska ord kan vara knepiga ibland, i alla fall när man läser om att bilda metallstrukturer i nano-skala med hjälp av höljesproteiner på genetiskt modifierad virus.. hmm..



Puss Puss

2009-02-11 @ 19:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0